Maatwerk van a tot z

Traffic Design staat voor vernieuwende verkeersoplossingen en een kwalitatief hoogwaardig ontwerp van de verkeer- en leefomgeving. Daarbij wordt voor elk project maatwerk geboden. Als verkeerskundig professional werk ik afhankelijk van de scope van uw project samen met andere experts op het gebied van verkeer, ruimte en stedenbouw. Mijn visie is dat deze tijd vraagt om adviseurs die buiten de eigen kaders durven te kijken en verbindingen met andere vakdisciplines leggen.

Traffic Design staat voor kwaliteit. Ik begeleid alle projecten persoonlijk van het begin tot het eind. Zo bent u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is en hebt u één aanspreekpunt voor het hele project.

Zet uw gemeente in beweging

Behoefte aan onderzoek naar de parkeerdruk, advies over de beste route voor vrachtverkeer of een ontwerp voor de aanleg van een kruispunt, verkeersplein of rotonde? Traffic Design werkt samen met u aan een betere verkeers- en leefomgeving.

Zet vandaag de eerste stap en werp met mij een nieuwe blik op verkeer. Nodig mij uit voor een vrijblijvend gesprek of gratis ontwerpatelier.

Neem contact op met Patrick van Oostveen voor een vrijblijvend gesprek.

Bel +31 6 49 89 15 16 of stuur een e-mail naar patrick@trafficdesign.nl.

Mijn (meer)waarden

Giving

Wat je zaait, zul je oogsten. Het wegontwerp en de afstemming met de omgeving bepalen in grote mate de veiligheid en aantrekkingskracht voor verkeersdeelnemers. Traffic Design staat voor de verbreding van de ontwerpfocus naar álle vervoersmiddelen. Geen eenzijdige benadering van verkeer gericht op auto’s, maar een infrastructuur die ook fietsers en voetgangers aantrekt. Kortom: een verkeers- en leefomgeving gericht op de mens en zijn bewegingen.

Living

Traffic Design ontwerpt voor u een plek waar het aangenaam leven, werken en bewegen is. Hoe? Door een verkeersplan dat rekening houdt met weggebruikers, bewoners én het milieu. We verbinden het verkeer met zijn omgeving en maken zo een levendig centrum en prettige woonwijken. Speciale expertise is het ontwerp van veilige en hoogwaardige school- en stationsomgevingen. Het STOP-principe vormt de basis: eerst Stappen en Trappen, dan Openbaar vervoer en tot slot Personenauto’s. Dat creëert een veilige en prettige plek voor fietsers en voetgangers.

Moving

Onze wereld is in verandering. We werken flexibel, zijn overal bereikbaar en willen wonen in een mooie omgeving waar iets te beleven valt. Elektrisch rijden, gedeelde mobiliteit en kleinschalig openbaar vervoer komen in sneltreinvaart op. Wie toekomstproof wil zijn, moet out of the box denken. Dat doet Traffic Design voor u. Verwacht creatieve ideeën voor een aantrekkelijke omgeving met vlot verkeer: een thuis waar mensen blij van worden.